Category: Hír

Cserkész Összejövetel

Kedves Szülők!

Továbbra sem találkozhatunk fizikailag, DE miért ne találkozzunk virtuálisan 🙂 ?!?A csapatoknál ki akarunk próbálni egy kis virtuális cserkészetet. Mivel a több-testvéres családoknál talán gondot okozna ha mindenki pénteken 7-kor “találkozik”, az őrsvezetők majd külön értesítik a tagokat/szülőket, hogy mikor és milyen módón (Zoom, Hangouts, stb.) találkoznak.Ez egy remek lehetőség egy új fajta közösség építésre, reméljük sikerül beindítanunk és jól fog működni.

Jó munkát!Kriszta és Mátyás

Naptár frissitések

Kedves Szülők!A következő programok így változnak:

Központi Regős Hétvége, április 17-19 — ELTÖRÖLTKözponti Akadályverseny, május 22-24 — ELTÖRÖLTClevelandi Cserkészbál, április 25 — ELHALASZTVA JÚNIUS 6-ra.

Még nem döntöttünk semmit, amit a júniusi clevelandi kiscserkész tábort és vezetői kirándulást illeti. A Jubi tábor parancsnokától jött egy tájékoztató. Röviden a lényege: “Az a reményünk, hogy a Jubi tábort megtartjuk eredeti terveink szerint”.

Maradjatok egészségesek! Jó munkát!Kriszta és Mátyás

Dear Parents, Changes have been made to the following programs :

Regos weekend, April 17-19—-CANCELLEDAkadalyverseny, May 22-24—-CANCELLEDScout Ball, April 25—-POSTPONED TO JUNE 6

We haven’t made any decisions yet regarding the Cleveland cub scout camp and the leaders outing in June, but we will let you know once we do. The Jubilee camp is still scheduled for August, pending further notice.

Stay healthy!Kriszta & Mátyás

Scout Meetings Update

Kedves Szülők,Ahogy gondolom már sejtitek, a következő hetekre lemondjuk a cserkész programokat, ebbe bele van értve a tojáskeresés és a locsolás is. Ha lesznek friss információnk, majd jelentkezünk.

Jó munkát!Kriszta & Mátyás

Dear Parents, Scouting activities will be canceled pending further notice. This includes the Easter egg hunt (planned for April 11) and the Locsolas (planned for April 13). We will share more information about when activities will resume as it is available.

Thank you,Kriszta and Matyas

Loading