Category: Hír

VK 2019 – Busz Infó és visszajelzes

Visszajelzés

Busz Info:

A vezetőképző és minta táborokra készülő cserkészeknek a clevelandi csapatok fenntartó testülete, a Cserkész Barátok Köre, által bérelt 47 személyes busz a ”Brecksville Road Transit” vállalattól rendelkezésünkre áll.  A költséget a buszra a CSBK fedezi, ami kb. $45 helyenként.

Az induló helyek és időpontok a következők:

Csütörtök, aug. 1. – reggel 7:00– Találkozás a Cserkészháznál, illetve a Szt. Imrénél.  Busz pakolás, tábordíj fizetés. Mindenki hozzon magának csütörtöki ebédet és délutáni uzsonnát. Vacsorát már készítenek a táborban.

Indulás 8:00-kor.

Haza indulás vasárnap, aug. 11-én, a Sík Sándor Cserkészparktól kb.1:00-kor délután történik.  Hazaérkezés a Cserkészházhoz kb. 6:00-kor este lesz.

A busz NEM áll meg hazafelé a Salamanca, N.Y. ”McDonald’s”-nál, mivel a San Francisco-i cserkészek repülőgépje este indul Clevelandból. A táborban felvételizünk uzsonnát az útra.

Ha szükség lenne arra, hogy valakit letegyünk a buszról a Chautauquai tónál, akkor azoknak a busz megáll hazafele kb. 3:00-kor délután a volt ”Good Morning Farm” étteremnél (NY Rt. 17 & NY Rt. 394 keresztezésnél).  Kérem jelentkezzetek nálunk minél elöbb.

A buszon mindenki cserkész egyenruhában utazik mind két irányban.

Teljesen kitöltött és aláirt egészségügyi lap nélkül senkit sem engedünk a buszra, sem a táborban, és ne felejtsük el, hogy orvos által aláírt gyógyszeradagolási ív is szükséges a VK táboron való részvételhez.

Jó Munkát!Strober Ili, 34. cspk.Csajka Tamás, 14. cspk.

Tábor Ívek:

Egészségügyi ív

Agyhártyagyulladási ív

Gyógyszeradagolási ív

Host Families for Pecs children’s Choir & Concert Info

We will have 37 people. Ages 11-18 and 9 adults.

Therefore we will need a minimum of 18 families to host 2 choir members each. The hosts responsibilities would be as follows:

pick up at the airport on Friday at 6. dinner, 2  breakfast, brown bag lunch, Saturday drop off at WHRC by 9 am. Saturday pick up after concert. Sunday take to airport by 6am.

The hosts can be non-Hungarian speaking also. Someone interested in hosting 2 members should contact me. Sue Daroczy, at 440-227-4078. Thanks you for you help and cooperation. Sue Daroczy

Kedves Magyar Közösség, Juli 27-én Pécsről jön egy gyermekkórus. Újra kell a segítségetek mint vendégfogadók. 37 személyt kell elszállásolni. Pénteken érkeznek, Vasárnap indulnak. Repülőtéren, kell felvenni és letenni. Szombaton reggel és este elvinni a találkozó helyre. 1 vacsora, 2 reggeli, 1 ebédet kell adni. Kérem, jelentkezetek nálam a 440-227-4078 számon, ha szeretnétek vállalni fiatalt vagy felnőttet. 18 vendégfogadó családot keresünk, ha mindenki 2 személyt vállal. Előre is köszönöm segítségetek.

Download (PDF, 6.8MB)

Dátum tisztázás

Az évzáró cserkész összejövetel múlt héten (május 31-én) volt tartva. Most pénteken (június 7-én) este 7-től csomagolás lesz a csapattáborokra a cserkész lányoknak és fiuknak (kiscserkészeknek nem). Elnézést kérünk, hogy a naptár dátum csak most lett felújitva.

Szülöi Est – Junius 7

Hahó cserkész szülők! Múlt pénteken egy páran kitaláltuk, hogy e tanév utolsó cserkészet estén jó lenne egy kis borozás & festegetés. Én hozom a vászonokat, festékeket és ecseteket (akinek van, hozza nyugodtan) … ti meg a bortés estleg valami ropogtatni valót! Fejenként $6 lenne a hozzájárulás amit ott helyszinen lehet átadni vagy PayPal-ezni. ⚠️Válaszban írd meg mit hozol!⚠️ :: ViviKarosi@gmail.com

Mack Vivi

Loading