Kedves szülők és cserkészek!
-Évzáró összejövetel – a CSERKÉSZHÁZBAN!
Az utolsó cserkészet június 2-án este 7-től lesz a Cserkészházban (több vezető megy a Magyar Napra New Brunswickba, ezért nem tudjuk a Metro-Parkban tartani). 8:15-től tábortüzzel zárjuk a cserkészévet.
Ezen a napon kérjük fizessétek be a hátralevő tábordijakat a kaliforniai útra és a VK táborokra. Ha valakinek kérdése van ezzel kapcsolatban, kérjük irjon vagy hivjon.
-Kiscserkész tábor (június 11-15)-előzetes információk
Igen, ismét egy kis változás. Helyszin: Brooklyn Exchange Cabin, Penninsula OH, érkezés június 11-én (vasárnap) este 7 órára, a tábor vége június 15-én (csütörtökön) este 7 órakor. Ki fogunk küldeni részletesebb információt is. Azért változott a helyszin, mert a Geaugua Magyar Klubbnál (székelykapus park) felújitások történnek most és találtunk ezt a jobb helyet. Itt viszont péntek reggelre el kell mennünk, ezért vasárnap estétől csütörtök estéig tart a tábor. Reméljük ez senkinek nem fog gondot okozni.
A lányoktól az összes kiscserkész őrs jön, fiúk közül a Cápa és Farkas őrsök jönnek, a legkisebb őrsöt (Medve őrs) idén még nem visszük.
Jó munkát!
Ili és Tamás