Kedves Cserkészek és Cserkészszülők!

Dr. Cserháti Ferenc püspök úr, Esztergom-Budapest Főegyházmegye segédpüspöke, aki az emigráns/külföldi katolikus magyarok lelkipásztori ellátásával és ügyével megbízott püspöke, április 21-26 között meglátogatja és vendége lesz a Szt. Imre egyházközségnél.  Ittléte alkalmával ünnepi szentmisét celebrál a Szt. Imre templomban vasárnap, április 24-én d.e. 11 órakor.  Péntek este meglátogatja a cserkészeket a csapat összejövetelek alatt.
Vasárnapon a cserkészek felvonulnak fogadni a magyar püspököt és részt venni a szentmisén.  Az reggel 10:30-kor cserkészegyenruhában gyülekezünk a fenti mellék tanteremben együtt bevonulni a mise elején.
Kérjük minden kiscserkész, cserkész és cserkészvezető részvételét ezen az ünnepélyes alkalmon!  A nem katolikus cserkészeinket is szívesen és nagy örömmel szeretnénk, hogy részt vegyenek meghallgatni a püspök beszédét.
A mise után a templom dísztermében ünnepi bankett lesz Cserháti püspök részére. Részletes információ és jegy rendelés az ebédre csatolva van azoknak, akik azon is részt szeretnének venni.
Kérem, mindannyian legyünk ott a misén, hogy együtt ünnepelhessünk Cserháti püspökkel és, hogy megismerhessük ittléte alkalmával.
Jó munkát!
Horvath Mihály cst.