14-es Görgey Arthur cscs.   34-es Zrínyi Ilona lcscs.

Cleveland, Ohio

www.clevelandcserkesz.org

 

2014. Akadályverseny, Sík Sándor Cserkészpark, Fillmore, NY

 

Kedves Cserkészek és Cserkészszülők,

 

Mindjárt itt az Akadályverseny! Péntek este indulnak a nagy cserkészeink és kis cserkész őrs vezetöink. Mindenkinek sok sikert kivánunk.

 

Jövés, mennés:

  • Pénteken, május 23án este 6:30kor találkozunk a Cserkészháznál bepakolni a buszt. Indulás 7:00kor.
  • Hazaérkezés vasárnap, május 25én lesz, kb 6:30kor este. Majd küldünk Twitter SMS üzenetet pontos információval az nap.

 

Mit hordjanak a cserkészek:

  • A buszon, oda és vissza, kérjük hogy mindenki magyar t-ingben, cserkész nyakkendöben utazon.
  • Mindenki hozzon magával teljes cserkész egyenruhát!
  • Az idei AKI jelmezeket a buszon kapják meg az őrs vezetök. Mindenk Cs.II korosztáju tag hozon magával egy darab szallagot vagy cipő fűzőt, sötét nadrágot és fehér T-inget, ami jelmeze része lesz. Minden Cs.I korosztáju tag hoza magával a fehér t-inget a cimerel rá vasalva amit mult pénteken kaptak.

 

Milyen ennivalót, pénzt hozzanak magukal:

  • Mindenki hozzon magának péntek esti uzsonnát és szombatra reggelit és ebédet.
  • Szombat esti vacsorát, vasárnapi reggelit és utravalót uzsonnát kapnak a táborban.
  • A busz hazafelé megáll a Salamanca, N.Y. „McDonald’s”-nál. Cserkészek hozzanak zsebpénzt magukkal vacsorára.

 

Mi mást hozzanak:

  • A $25-os részvételi díjjat.
  • Az egészségügyi lapot (ha még ezt nem adtátok be volna). A buszra, illetve a cserkészparkban, nem engedhetünk olyan cserkészt akinek nincsen teljesen kitöltve az egészségügyi lapja, szülői aláírással.

 

Kérjük hogy minden őrs együtt utazon a buszon oda fele, és haza fele ha nem a buszon tervez valaki utazni, kérem szóljanak minél elöbb. Ha szükség van arra, hogy valakit leengedjünk a buszról a Chautauquai tónál, akkor azoknak a busz megáll hazafelé a volt “Good Morning Farm” étteremnél (NY Rt. 17 és NY Rt. 374 keresztezésénél) kb. 4 órakor délután.  Szülők értesitsék a csapatparancsnokot ezzel kapcsolatosan.

 

Ha vizesen kell hazahozzuk a sátrakat, akkor az őrsvezetők lesznek felelősek azért, hogy hazavigyék a sátrakat kiszárítani és a következő összejövetelre visszahozni.

 

Jó Munkát!

Hargitai Ida, cspk

Turoczi Pisti, cspk

 

 

 

 

AKADÁLYVERSENY FELSZERELÉSI LISTA CSERKÉSZEKNEK  – 2011 *** Csomagolj be magadnak! 2 csomagod legyen összesen, amit Te elbírsz.

Ruhás zacskó

‪ 1 hosszú nadrág (1 ami könnyen szárad és sötét nadrág, nem jeans) ‪ 1 meleg hosszú újjú ing ‪ 1 pulóver ‪ 2 trikó (sima vagy magyar feliratú) ‪ 2 váltás fehérnemű ‪ 2 pár zokni

Egyéb I.

‪ bicska (lock blade) ‪ 200’ zsineg (sisal) 1 csomag kötél (clothesline) ‪ iránytű ‪ zseblámpa ‪ varrókészlet ‪ gyufa ‪ szúnyog elhárító szer ‪ napolaj ‪ síp ‪ ‪

Mosdófelszerelés

‪szappan ‪fogkefe/ fogkrém ‪fésű ‪”deoderant” 1 kis törülköző (vékony) ‪lavor (őrsileg elég 2 db.) ‪ ‪ ‪papírzsebkendő ‪női higéniához kellékek ‪Ha kontakt-lencsét hordasz,   akkor hozz szemüveget is

Csajkazsák

‪ füles edény ‪ evőeszköz ‪ bögre ‪ törlőruha ‪ kulacs/ műanyag sport víztartó ‪

Éjjeli

‪ hálózsák ‪ pokróc, ha szükséges ‪ gumi matrac/ laticer ‪ pizsama ‪ ‪ kisebb ponyva

Cserkészegyenruha

‪ ing ‪ barna szoknya v. zöld nadrág ‪ nyakkendő ‪ nyakkendőgyűrű ‪ 2 pár barna/ zöld  térdzokni ‪ 1 drap rövid nadrág

Kabátok

‪ esőköpeny ‪ könnyű szélvédő kabát ‪ sapka (napellen, magyar feliratú)

Elsősegély

‪ ragtapasz (több méretü) ‪ 1 tekercs géz ‪ kis adag fertőlenítő kenőcs ‪ kis üveg fertőtlenítő 1 csomag nedves törlő

Cipők

‪ tornacipő ‪ bakancs (lábadon van) ‪ gumi csizma (ha a bakancsod nem vízhatlan)     ** Fontos, hogy a cipők kényelmesek legyenek.    

Egyéb II.

‪ szennyeszsák ‪ 1 esti uzonna, 1 reggeli, 1 ebéd ‪ rámás hátizsák ‪ pici, zsebbe-való notesz ‪ toll, ceruza ‪ Jelmez: nyakkendő ‪ Részvételi díj: $25.00 + zsebpénz McDonald’s-ra

ŐV-nél

‪ olló, szines ceruza, jelmez (a buszon megkapjátok)

Mindenre írd rá a nevedet! Vízhatlanítsd a bakancsodat!   Ha még nem adtad be volna az elsősegélyívedet, azt tedd meg! A honlapunkon megtalálod az ívet.   *Ne hozz magaddal iPod játszót, rádiot, mobil telefont, kompjuteres játékot, stb. A mobil telefonokat nem szabad használni az akadályverseny teljes ideje alatt. Ha ezt valaki nem tudja be tartani, majd a buszon haza fele viszakaphatja mobil telefonját.*  

Download (PDF, 75KB)