Kedves Cserkésztestvéreim és Cserkészbarátok!
Azt hiszem mindenki úgy érzi, hogy egy nagyon sikeres Cserkésznapunk volt idén. Nagyon sokan voltak (még pontos létszám nincsen), sokat fogyasztottak és jókat szórakoztak a vendégeink. E nagy siker nem lehetet volna a ti segítségetek nélkül. Úgy láttam, hogy volt elég segítség mindenhol a nap folyamán és azok akik besegítettek sok energiával, ügyes hozzá állással, és többé nagy mosollyal végezték a tennivalókat. Az előző napokban, a felkészülési munka is valamennyire simán ment, minden gát áthidalva.
Megszeretném köszöni mind azoknak akik bármilyen önkéntes munkát végeztek a Cserkésznap sikeréhez. Mindenki munkája nem csak anyagilag hozzá segít a CSBK tőkéjéhez, hanem biztosítja, hogy cserkészcsapatainknak, cserkészvezetőinknek és a cserkészeinknek továbbra is tudjuk nyújtani azt a támogatást amire szükségük van mozgalmunkat előre vinni.
Nem utolsó sorban, mindenki munkája bemutatta a magyar és a clevelandi környék társadalomnak, mire vagyunk képesek. Együttműködésünkkel megerősítettük és megismertettük magyar kultúránkat a diaszpórában. Nem egy könnyű feladat ez a Cserkésznap, de büszke vagyok mindannyiunkra, hogy megálltuk a helyünket.
Kérem, továbbítsatok ezt az üzenetet azokhoz akik a munkakörödben voltak, osszátok meg velük hálás köszönetemet.
Jó munkát!
Misi
Horváth Mihály cscst.
CSBK elnök