Kedves Mindenki!

Köszönjük mind azoknak a cserkészeknek és cserkészszülőknek, akik elhoztátok gyermekeiteket a vasárnapi 1848-as megemlékezésre. 20-n voltunk fiúk és lányok. Ügyesen szerepelt mindenki! Büszkék lehetünk fiataljainkra.

Bajusz Sanyi (a CSBK nevében) kérte, hogy küldjek Nektek egy emlékeztetőt…

Még nem kapta meg mindenkitől a tombola jegy borítékot. Nem számít, hogy el lettek-e adva a jegyek vagy sem, kérjük adjátok be a Nektek postázott vagy átadott borítékot teljességében. Ez azért fontos, hogy Sanyi el tudjon számolni és a nyerteseknek el tudja küldeni a nyereményüket.

Köszönjük mindenkinek a segítségét ezen a pénzgyűjtési akción! Még nem tud Sanyi mondani egy összeget, hogy mennyit kerestünk, de ha megkapott mindenkitől mindent, akkor hamarosan utána fog tudni beszámolni.

Sanyi hétfőnként a Magyar Iskolában és pénteken cserkészeten szokott lenni. Vagy el lehet neki direkt küldeni postán. 5206 Yorton Ln., Brunswick Hills, OH 44212.

Dear All!

Thanks to all who came to the commemoration on Sunday to the Hungarian Lutheran Church. It was a success and the kids did a great job with reciting poems and singing! There were 20 boys and girls. We can be proud of our youth.

Sanyi Bajusz (in the name of the American Hungarian Friends of Scouting) asked me to send you a message….

He has not received back from everyone the Lottery envelopes that he either sent via mail or gave you personally. He needs all of the envelopes back so that he can account properly and send all the winners their checks.

We thank all of you for your help in this fundraising effort! We do not know yet how much we raised, but as soon as all of the envelopes have been returned, Sanyi can let us know shortly after.

Sanyi is at Hungarian Scout on Mondays and Scouts on Fridays. You may also send him your envelope at the above address.

Jó Munkát!

Eszti és Tamás