A vezetőképző és minta táborokra készülő cserkészeknek a clevelandi csapatok fenntartó testülete, a Cserkész Barátok Köre, által bérelt 47 személyes busz a ”Brecksville Road Transit” vállalattól rendelkezésünkre áll.  A költséget a buszra a CSBK fedezi, ami kb. $45 helyenként.

Az induló helyek és időpontok a következők:

Csütörtök, aug. 7. – reggel 7:30 – Találkozás a Cserkészháznál, illetve a Szt. Imrénél.  Busz pakolás, tábor dij fizetés.

                                      Indulás 8:00-kor.

Haza indulás vasárnap, aug. 17-én, a Sík Sándor Cserkészparktól kb.1:00-kor délután történik.  Hazaérkezés a Cserkészházhoz kb. 6:00-kor este lesz.

A busz hazafelé megáll a Salamanca, N.Y. ”McDonald’s”-nál (cserkészek hozzanak pénzt magukkal a vacsorára).  Odafelé a busz nem áll meg.  Mindenki hozzon magának csütörtöki ebédet és délutáni uzsonnát.  Vacsorát már készítenek a táborban.

Ha szükség lenne arra, hogy valakit letegyünk a buszról a Chautauquai tónál, akkor azoknak a busz megáll hazafele kb. 4:00-kor délután a volt ”Good Morning Farm” étteremnél (NY Rt. 17 & NY Rt. 374 keresztezésnél).  Kérem jelentkezzetek nálunk minél elöbb.

A buszon mindenki cserkész egyenruhában utazik mind két irányban.

Teljesen kitöltött és aláirt egészségügyi lap nélkül senkit sem engedünk a buszra, sem a táborban, és ne felejtsük el, hogy orvos által aláírt gyógyszeradagolási ív is szükséges a VK táboron való részvételhez.

                                                      Jó Munkát!

                                                      Lieszkovszky Ida, 34. cspk.

                                                      Turoczi Pisti, 14. cspk.