Please be advised that there is a short detour to the Woodside Event Center at St. Michael’s where the Scout Ball will be held this Saturday. East Mill Road, on which the venue is located, is under construction and the south bound lane is closed to all vehicles. Because of this, you cannot access the Ball site from Wallings Road. If you are traveling from the north, heading south on I-77 and exiting at Wallings Road, you need to turn RIGHT onto Wallings and not left over the bridge to East Mill which is closed. After turning right onto Wallings, the immediate first intersection is WEST Mill Road. Turn left onto West Mill and follow the DETOUR signs. It is just a couple of minutes detour that will take you to Lacey Lane, turning left onto it, taking the bridge over I-77 and then left onto EAST Mill Road to the Woodside Event Center.
If you are coming from the south heading north on I-77, take the Wallings Road exit. You will not be able to turn right onto East Mill Road, you must turn left on East Mill and then left again onto Wallings Road. Follow the directions above and the posted DETOUR signs. Please share this information with friends going to the Ball.
Image result for detour sign clip art
Az East Mill utcán, amin van a bál színhelye, éppen út javítás történink és le van zárva a déli iránysáv. Így nem lehet megközelíteni a Woodside Event Center-t a Wallings utcáról. Azok akik a 77-es gyors úton jönnek északról dél felé a Wallings kijáratra ott JOBBRA kell fordulni és nem balra át a hídon a East Mill utcához ami le van zárva. Jobbra fordulva a Wallings utcán rögtön a következő keresztezés az a WEST Mill utca, arra balra fordulva kell menni…kövessék a DETOUR táblákat. Ez csak egy pár perces kerülő ami le visz majd balra a Lacey Lane útra, át a 77-es út fölött és majd balra az EAST Mill utcán a bálteremhez.
Ha a 77-es úton délről észak irányban jössz, a Wallings utca kijáraton nem lehet jobbra fordulni a East Mill utcán a bálteremhez. Balra kell fordulni és utána megint balra a Wallings utcára. Kövesd a fenti utasítást és a kijelölt DETOUR táblákat. Kérjük, osszad meg ezt az üzenetet ismerőseiddel, akik mennek a bálra.