Kedves Cserkészek, Cserkészvezetők és Cserkészszülők!
Vasárnap, Október 23-án, az 1956 forradalom 60. évfordulóján, kérjük minden 10 éven felüli cserkésznek megjelenését teljes szabályos cserkész egyenruhában a Mindszenty Plázán, az E. 12 és a Lakeside utcák keresztezésénél, 2:15-kor, ahol Cleveland magyarsága megemlékezik a szabadságharcról. A program nem lesz hosszú, 20-25 perc között, ahol az 56-os emlékműt és a Mindszenty szobrot megkoszorúzzuk. Legyen minden cserkésznek kötelesség a részvétele!
Utána, ajánlatos, de nem kötelező, a cserkészek részvétele az 1956 emlék koncertenis, ami 4 órakor kezdődik a Szt. Imre templomban. A részvételi díj erre $10 és előre szükséges a jegy vétel, az ajtónál nem lesz jegyárusítás! Lásd a csatolt értesítőt és jegyet a http://www.hungariancleveland.org/ honlapon keresztül lehet rendelni. 300-400 embert várnak erre a programra ami után a templom lenti dísztermében apró harapnivalók, kávé és üdítők várják az összegyűlteket.
Vasárnapon, a clevelandi városház fölött, egy pár utcával a Mindszenty Plázától a Lakeside utcán, lobogni fog a magyar zászló. De, nem csak akár milyen magyar zászló, hanem egy magyar zászló, ami a Magyarországi Országház fölött is lobogott Budapesten! Méghozzá, az este, a belvárosi Terminal Tower épület 6-tól 10-ig ki lesz világítva piros-fehér-zöld nemzeti színekben az 1956-osok tiszteletére.
Remélem, mennél többen jelen lesznek a cserkészek közül a két programon. Tiszteljük meg jelenlétünkkel mind azt, amit az 1956-osok megtettek a szabadságért!
Jó munkát!
Horváth Mihály cscst.

u.i. Cserkészek egyenruhában akik bevonulnak és a tennivalókkal besegítenek, azoknak nem kell fizetni a belépőt a koncertre. Ezek lehetnek 10-től 25 évesek. Ha már esetleg befizetek a koncertre, akkor a rendezőség köszöni a támogatást.

 

flyer-for-concert-updated