Kedves Szulok!

 

A CSBK ker minden cserkeszcsaladot, hogy vegye ki a reszet a Cserkesznapi munkakbol.

Foleg a konyhan van szukseg segitsegre, de mashol is lesz boven munka. Jelentkezni Varga Csabanal lehet (euroohio@yahoo.com 440-666-6717)

 

Ha van olyan cserkeszszulo, akik tul suru elfoglaltsaguk miatt nem tudnak segiteni, ehelyett viszont anyagi adomanyt ajanlanak fel a cserkeszetnek, azt is halasan elfogadjuk. Mellekelem a jelentkezesi tablazatot:

csnap munkasok

 

Ezenkivul tovabbithatjatok az egykori cserkeszek ismeroseiteknek a kovetkezo felhivast:

csnapra segitseg

 

Reszletes korlevel a cserkesznaprol meg kimegy. Elore koszonjuk a munkat.

 

A Cserkesznap nemcsak arrol szol, hogy penzt gyujtsunk, amit majd a gyerekekre elkoltunk. Tobb ennel. A Cserkesznap a clevelandi magyar cserkeszkozosseg erejenek megmutatasa.

 

Ez nem csak egy nosztalgiazas a regi idokrol, es nem csak egy jovobeli jobb idok es a jovo generaciojanak epitese. A Cserkesznap itt es most a clevelandi nagy csalandunkrol szol, amiben a 4 eves ovodas cserkesztol a 90 eves oregcserkeszig mindenki a resze.

 

Ezt unnepeljuk iden is.

Jo munkat!

 

Krisztina es Tamas

 

Uj csapatparancsok a 14-es csapatnal

 

A januari szuloi ertekezleten emlitettem, hogy Columbusba koltoztunk a csaladommal, ezert a Cserkesznap utan atadom a csapatot.

 

Szentkiralyi Endre lesz az uj parancsnok. Arra kerem a kedves szuloket, hogy a Cserkesznapon latogassak meg Endret a konyha melletti barban, ahol delutan 2-tol 6-ig fog szolgalni. Szerente mindegyik szulovel nehany szot valtani a gyerekekrol, egy rovid beszelgetes soran megismerni a szuloi szemszogbol a cserkeszeket, kiscserkeszket.

 

A csapatzaszlo unnepelyes atadasa szeptember 14-en a cserkeszet utan lesz a Mastick Parkban.

Jo munkat!

 

Tamas