Megjelent:  Magyar Cserkész 2010 II második negyedévi kiadás

Magyar Cserkész 2010 II második negyedévi kiadás – 4 MB PDF

Újra lehet átélni a Jubit:  Harshegyi Levelek és Nagytábor események

Kedves Cserkésztestvéreim!  Nagy örömmel jelentem, hogy a KMCSSZ honlapján megjelent a a jubileumi nagytábor hivatalos újságjának a Harshegyi Leveleknek az utolsó száma.  Nézzétek meg és továbbítsátok a hírt a cserkészeiteknek, a cserkészszülőknek és cserkész barátoknak. Jó munkát! Horvath Mihaly, Táborparancsnok

Kedves Cserkésztestvéreim!  A központi Jubileumi Nagytábor végetért. Ha szeretnéd újra (vagy esetleg elöször) átélni az eseményeket zarondokolj el a KMCSSZ honlapjára (www.kmcssz.org).

A kezdöoldalon kattints a Hárshegyi Levelek képére és az öt tábor újság számai elérhetöek.

A kezdöoldalon kattints a JubiTV képre és elérhetö a tábori TV beszámolók. Ma került fel a youtube-ra a szombati beszámoló. Még jönn egy záró közvetités Puppenfalvy Döncitöl és Fenyvesi Aladártól (és Pista bától, ha nem tették be az idökapszulába a fiúk szombat ejszaka). Ha betették akkor az jó hir mert megmarad argon alatt és majd a 2060-as Jubitáborbol küldheti a következő beszámolóit.

Szintén megtalálható a három sajtótájékoztató amelyet kiküldtünk a magyar sajtónak a honlapunkon.

A táborról képeket legkönyebben a www.facebook.com cimen elérhetöek – iratkozzál be a “2010 Cserkesz Jubileumi Nagytabor- III. Kerulet” csoportba és ott a tábori képek tömenytelen mennyiségben láthatoak.

Jó visszaemlékezést!  Elöre a 2015-ös Jubileumi Nagytábor felé!  —  A táborparancsnokság

Kapható: Messzi Tábortüzek V.

Az újonnan megjelent Messzi Tábortüzek V., az utolsó szám a népdal gyűjtemény sorozatban, Horváth Misinél kapható $20-ért, aki az 5 db. sorozatott kedvezményes áron árusítja összesen $85-ért!   Továbbítsátok ezt a hírt minden csapattagnak és ismerősnek.

Beszámolnak a jubileumi nagytábor utolsó napjáról

Nagy örömmel jelentem, hogy a jubitv1-en Dönci, Aladár es Pista beszámolnak a jubileumi nagytábor utolsó napjáról.  Nézzétek meg és továbbítsátok a hírt a cserkészeiteknek, a cserkészszülőknek és cserkész barátoknak.  http://www.youtube.com/watch?v=VfJVNCCiy9U Jó munkát! Horvath Mihaly, Táborparancsnok

Cikk a Jubi táborról

Megjelent az Amerikai-Kanadai Magyarságban.