Kedves Szülők!

Októberben továbbra KINTI gyűléseket tartunk, kötelező maszk viseléssel és távolságtartással. Legfontosabb szempontjaink továbbra is a gyerekek és családok egészsége és biztonsága.

Október folyamán (9, 16, 23 és 30) a Szt. Imrénél találkozunk 7-től 8-ig (illetve őrsönként lesz a lépcsőzetes elbocsátás ill. “staggered release” 8:05-től kezdve). Kérjük, az időhöz megfelelően öltözni.

Kérjük a szülőket, parkoljanak a piac parkolóban. A gyerekeket a parkoló kapujában fogadjuk az elején és adjuk át a végén. Minden őrsnek kijelölt helye lesz, kérjük a gyerekek egyenesen az őrsükhöz menjenek (térképek alul). A kapunál beszedjük a parkoló jegyeket, és validálva hozzuk vissza. A gyűlés végén ebben a sorrendben hozzuk a gyerekeket vissza a szülőkhöz:

  • 8:05 – Mókuska x 2, Viziló
  • 8:10 Párduc, Süni, Cica, Fekete Párduc
  • 8:15 Tigris, Liliom, Csirke, Tündérrózsa

Mivel kevesebb helyünk lesz itt mint a parknál, a szülőket megkérjük, hogy a kerítésen belülre ne jöjjenek. A kör-parkoló és a Cserkészház mögötti parkoló le lesz zárva mivel az őrsök ott fognak gyűlni. Kérjük ne a W. 22 és Bridge utcáról közelítsétek meg a helyet, hanem a piac parkolóból.

 A Szt. Imre épületet és a Cserkészházat nem használjuk, csak is sürgős WC használatra, azt is csak egyenként. Segítene ha mindenki otthon indulás előtt elintézné az “elintézni valót” 🙂

Továbbra kérjük, mindenki mérje meg a gyermeke hőmérsékletét mielőtt eljön. Ha betegség van a családban (100.4+ láz, megfázási tünetek), az egész család maradjon otthon.

Tudjuk, hogy a helyzet senkinek sem egyszerű, célunk, hogy mégis megoldjuk a gyerekek együttlétét, ezért nagyon értékeljük a rugalmasságotokat.

Köszönjük eddigi bizalmatokat, és együtt túléljük ezt is!

Jó munkát!

Kriszta és Mátyás 


Dear Parents,

We are going to continue meeting OUTSIDE while the weather permits with physical distancing and masks.

We will be meeting at St. Emeric Church from 7-8 pm (staggered release from 8:05 to 8:15 pm as noted below) for the next few weeks:  October 9, 16, 23, and 30. PLEASE DRESS FOR THE WEATHER.

Parents should enter the West Side Market parking lot, and drop off and pick up their children at the gate leading to the market parking lot. Someone will be at the gate to take your parking ticket and give you a validated one in return. The patrols will have assigned areas and we are asking that the kids go directly to their assigned area (see maps below). At the end of the meeting we will have a staggered release with the following approximate release times for the patrols:

  • 8:05 – Mókuska x 2, Viziló
  • 8:10 Párduc, Süni, Cica, Fekete Párduc
  • 8:15 Tigris, Liliom, Csirke, Tündérrózsa

Because there is less outdoor space than at the park, we respectfully ask that parents do not come past the gate.The circle and parking lot behind the Scout Center will be blocked off as the patrols will be meeting there. Please do not have your children enter from W. 22nd and Bridge.