Kedves Szulok!
Ma este rendes cserkeszet (egyenruhaban 7:00-kor)
Nehany informacio a hetvegerol, amikor vendegul latjuk Magyarorszag elnoket:
Cikk a cleveland.com oldalon:
 

Ez egy rendkívüli lehetőség találkozni/résztvenni/szerepelni egy ilyen fontos eseményen mint a Magyarország államelnök látogatásán városunkban.  Próbáljátok átéreztetni vesztőitekkel és a 14 évesen felüli cserkészekkel azt a kötelességet ami ilyen társadalmi szolgálattal jár.  Tudjátok, itt Secret Service és Homeland Security személyzetek minden hol körülöttünk lesznek akik kísérik az elnök urat!  Ez egy fontos valaki.  Ezek izgalmas események lesznek a két nap alatt! 
 
Péntek este 5-10 percet külön fogunk találkozni azokkal a cserkészekkel akik bármelyik rendezvényen részt vesznek.  Beszélunk velük a fontosságról mint a cserkészet képviselői, hogyan állunk és tartjuk a zászlókat, öltözetről (hosszú ujjú cs.ing, alatta meleg ruha ha hűvös lesz (nem viselünk kabátot), hosszú nadrág fiúknak, szoknya leányoknak, stb.), hol állunk/vonolunk, mire várhatunk, stb.
 
 
Szombat, szept. 17. a Mindszenty Plázán 6:30-kor találkozunk…4 csapat zászló (talp nem kell), 18 egyenruhás cserkész.  (minimum 13 cserkész kell!).
 
Vasárnap, szept. 18. a Magyar Kultúrkertnél nincsen szerepünk
 
Vasárnap, szept. 18. a Kossuth szobornál 8:30-kor találkozunk…4 csapat zászló (talp nem kell), 10 egyenruhás cserkész.  (minimum 8 cserkész kell!).
 
Vasárnap, szept. 18. a Szt. Erzsébet templomnál 9:15-kor találkozunk (akik a Kossuth szobortól jönnek igyekezzenek!)…4 csapat zászló és talp hozzá6 egyenruhás cserkész akik viszik a zászlókat a bevonuláson/kivonuláson és még amennyi cserkészt amit lehet akik a zászlók mögött vonulnak (minimum 20 cserkész kellene, hogy legyen hatásunk részvételünkkel!).  Együtt ülünk.
 
Vasárnap, szept. 18. a belvárosi Marriott Hotelben 11:00-kor találkozunk (akik a templomtól jönnek igyekezzenek!)…4 csapat zászló és talp hozzá, 6 egyenruhás cserkész akik visszik a zászlókat a bevonulásona regösök népviseletben vonulnak a zászlósok után és helyett foglalnak a táncra mivel rögtön szerepelnek miután a zászlósok lelépnek.  Itt még lehetne több egyenruhás cserkész akit eltudnék helyezni a nyitó ceremónián.  A regös táncbemutatás után minden cserkész haza mehet…a zászlók/talpak maradnak az ebéd végéig és majd én biztosítom, hogy felnőttcserkészek akik foglaltak helyet az ebéden majd haza viszik a zászlókat/talpakat.